lackering av tvåtaktare

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT lackering av tvåtaktare

 • Detta ämne har 7 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2008-05-27 15:14 av .
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17995
  fvh
  Deltagare

  Hade kanske tänkt lacka om min bil i denna färg 🙂 🙂 vad tycks? eller tycker ni någon annan färg? ( kom med förslag ). Något som vet färgkoden till denna färg (Lime yellow heter färgen)

  min bil nu

  färgen jag hade tänkt lacka om den i

  #122231
  hth
  Deltagare

  http://www.saabklubben.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=74864&fpart=1

  Bilen jag letat efter är en blå 59a, så det gör lite ont i min själ att du tänker lackera om din. Ja, jag såg den bilen du har på blocket, men det var för långt för mig att åka.

  Fast numera funderar jag dock på att skaffa en 60-talare istället. Jag hinner nog ändra mig igen innan jag har plats för en TT.. 😉

  #122232
  saabsport
  Deltagare

  Skithäftig idé!

  Bilen i utmärkt hotrodder-anda!

  Lycka till!
  Niko

  #122233
  fvh
  Deltagare

  ja, lite synd är det att lacka om min, men åt andra sidan e den endå kass i lacken och den är ju i två färger efter någon ägare innan mig lackade rosten eller något sådant på den,

  men åt andra sidan blir den endå rätt så cool i denna färg

  #122234
  Per-Erik
  Deltagare

  fint färgval, men… ska du verkligen lacka den? Den ser ju fin ut som den är ju 🙂

  #122235
  fvh
  Deltagare

  den ser rätt så fin ut på långt håll, men om man står vi den så ser man alla ställen där färgen har ramlat av och är i dåligt skick, så jag ska nog lacka om den, fast det blir om något år, eftersom en 16 årig kille får inte så mycket pengar i månanden hehe 🙁 men på ett ungefär vad kostar en lackering 10 000 till 20 000 eller mer?

  #122236
  hth
  Deltagare

  Jag tycker nog att man i första hand ska behålla bilen i den färg den hade från början. Är man inte nöjd ska man ta sig lite mer tid för att hitta en bil i en färg man gillar.

  Om man prompt ska lacka om den i en annan färg ska man helst ta en besläktad färg. Med det menar jag en färg som funnits på samma bilmärke. I detta fall skulle jag i första hand funderat på en tidsenlig färg, alternativt en senare färg från samma biltyp och märke.

  Att lacka om den i en modern metallic tycker jag inte om, men så avskyr jag metallic.

  Gör man något busbygge tycker jag man kan känna sig fri med färgvalet.

  I detta fall känner jag mig kluven. Å ena sidan gillar jag (trots allt) färgen du funderar på och tror det kan bli ganska bra, å andra sidan tycker jag du förstör bilen.

  #122237
  fvh
  Deltagare

  jag förstår hur du menar, men om jag tar en besläktad färg så kommer den typ se ut som vilket tvåtaktare som helst om man säger så, eftersom röd,vit,svart,grå (och lite andra färger) finns redan på många många gamla saabar, och jag vill inte att min ska se ut som en i mängden, utan sticka ut,

  men som sakt, om nästa ägare vill inte ha denna färg, så kan han endå lacka om den i orginalfärg (blir inte samma färg på pricken men ungefär)

  men har inte bestämt mig till 100 % om jag ska ha den färgen, om det inte blir den färgen så blir det nog orginal färgen istället

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng