Marmorvita 99 Turbo CC

Forum Modellspecifika forum 90/99 Marmorvita 99 Turbo CC

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-05-19 18:43.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22208

  jorgen
  Deltagare

  En av http://www.saabsunitedhistoricrallyteam.com ´s bilar skall lackas i denna lite udda vita färg. Steven Wade på tasmanien hade denna bil för några år sedan.

  Såldes det överhuvudtaget några marmorvita 3D i sverige?

  #158282

  jorgen
  Deltagare

  Film hur man gör färgen!

  #158285

  hotrodder
  Deltagare
  Jörgen wrote:

  Säger i princip ingenting med tanke på att alla billacker solida som metalic blandas med olika brytkylörer och binders. Antal komponenter (det som syns på dataskärmen) säger inte heller någonting annat än hur du ska blanda och är själva receptet på färgen. Jag hämtade tex. ut en svartgrå metalic så sent som idag som hade 9 olika brytkulörer + 2 olika binders i receptet.
  Vad som är mer intressant är att många speciallacker som tex. en riktig pearl ofta läggs i tre skikt: bas + effekt + klarlack. Jämför det med en vanlig metalic som i regel lägs i två skikt, alltså: bas + klarlack eller en solid som många gånger bara läggs i ett skikt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng