Medbringare 99:a

Forum Modellspecifika forum 90/99 Medbringare 99:a

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-03-29 08:01.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #23778

  saabgunnar
  Deltagare

  Hej! Har skaffat en 99:a 84:a med vibrationer i vissa hastigheter som lär bero på en inre drivknut. Ny tripod följer med men brukar det räcka att byta bara den eller brukar medbringaren behöva bytas också? Jag vet att vissa då flyttar medbringarna från vänster till höger sida och vice versa. Men de är ju inshimsade. Kan man göra så ostraffat eller? Tacksam för tips!

  MVH/Gunnar

  #171105

  saabaero
  Deltagare

  Visst kan man flytta medbringarna.
  Det man måste vara noga med är att återmontera alla shims på rätt sida.
  Dessutom måste man plocka ur medbringarna ur lagerhållarna eftersom lagerhållarna inte är lika (den ena har ju uttag för vajern)

  Man kan enkelt känna med fingret inne i medbringaren om den är sliten. Finns det en kännbar ”grop” i slitytan är den kass och då är det lämpligt att skifta sida

  #171106

  stefan
  Deltagare

  för att förtydliga saken så byter man bara sida på medbringaren resten stannar kvar på respektive sida inkl shims. Dock så måste man ju bort med lagerhållaren för att genomföra detta då medbringaren är låst från insidan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng