mysko el-fel

Forum Modellspecifika forum OG900 mysko el-fel

 • Detta ämne har 5 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2008-04-08 22:06 av .
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17693

  Vindutetorkarna på min bil går ruskigt långsamt, orkar knappt + att när de är på så blinkar/lyser lampan till bakrutesuppvärmningen svagt. Ska jag skrota bilen eller går det att fixa?

  #119948
  peter engqvist
  Deltagare

  kan vara jordfel till torkarmotorn

  #119949
  Martin
  Deltagare

  Jordfel.
  En luring på 900-orna är jordpunkten som sitter i anslutning till höger kylarbalk nere på motorrumsgolvet. Då mina torkare inte ville vara med var det just den jordpunkten.

  Men detta är förstås rent hypotetiskt. Eftersom du ändå skall skrota den kan jag befria dig från bilen gratis. :hype: (OBS Skämt)

  #119950
  William
  Deltagare

  Låter som jordfel. Prova att koppla förbi jordflätan med en startkabel för att utesluta denna, jordflätans fäste mot karossen kan se ut som en växtodling vilken kan må bra av lite puts också.

  #120018

  Tack för tipsen, visst var det så. Jösses vad mycket konstiga symptom av ett simpelt jordfel, instrumentbelysning som pulserar, strålkastare som slår av och på, ja jäklar 😀
  Det var kylarbalken asså.

  #120199

  Jag blev tvungen att byta ut alla kabelskor men attans vad sladdarna var oxiderade, långt upp.
  Till saken hör att jag också har problem med motorn på högre laddtryck under vissa omständigheter, så min misstanke är att kanske även Luftmassemätaren jordar på kylarbalken, eller någon annan komponent i LH eller APC. Jag undrar om någon kan dela med sig av ett elschema så jag får lite klarhet i exakt vad som jordas var.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng