Nedre länkarmsbussning og900, demontering.

Forum Modellspecifika forum OG900 Nedre länkarmsbussning og900, demontering.

 • Detta ämne har 3 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2011-12-27 17:05 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5387
  turbocab
  Deltagare

  Jag smyger ut i julfirandet och meckar T8 Special, uppfräschningen av bromsar liknar mer och mer en framvagnsrenovering. Nedre länkarmana skall bytas, mest för att impa på bilprovningen. Men hur får man loss bussningarna? Jag har bråkat med detta förr vet jag, men hoppas på en lösning som inte är destruktiv för bussningarna. Dom har gått 9400 mil och behöver inte alls bytas. Men naturligtvis har inre delen av bussningen med metall-hylsan rostat ihop med axeln på länkarmen och lossar inte alls. Hur göra? Tips mottages. Jag kan ju såklart vålda loss det och beställa nya bussningar, jag antar det blir lösningen.

  Här ser vi axeln på länkarmen och bussningen med hållare som alltså inte kommer av axeln.

  #36832
  wallero
  Deltagare

  dränk den med wd 40 några timmar ta sen en skruv tving å pressa av hållarna.
  såg 4 nya på tradera till og 900 bara en tanke mvh niklas

  #36849
  turbocab
  Deltagare

  Ok, jag prövar detta. I detta nu står ena länkarmen med just WD40 faktiskt, ska hitta nån bra avdragare bara. Helt klart är 4 nya aktuella om jag inte får loss det utan övervåld.

  #36873
  turbocab
  Deltagare

  1 av 4 bussningar lossade, den var helt lös. 3 st är avdragna med en Biltema Avdragare. Dvs hållarna är avdragna, bussningarna sitter förevigade på länkarmarna och kommer slängas på tippen i det skicket. Nya bussningar är på väg hem…. Så det är som vanligt, man snålar och tror det går att komma billigt undan och allt drar ut på tiden istället. Nytt e nytt, så enkelt är det.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng