Ny här och behöver lite hjälp

Forum Modellspecifika forum NG900/OG9-3 Ny här och behöver lite hjälp

 • Detta ämne är tomt.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #499740
  jkpersson
  Deltagare

  Hej, jag skriver för att hjälpa min morfar. Situationen är följande:

  Min morfar är 93 år gammal och en av Sveriges mest padanta människor. Han har en Saab 9-3 sport från 2002 som är i ett fantastiskt skick, den har gått drygt 6000 mil. Lacken är som ny.

  Det hade varit respektlöst att sälja den till någon som inte uppskattar den och tar vara på den.

  Är det någon som kan hjälpa till och höfta fram ett värde? Är det bäst att sälja den här på forumet? Är det en attraktiv modell eller är det en dussinbil?

  Jag uppskattar all hjälp jag kan få. Bilen finns i Malmö.

  #499741
  Bengt Karlsson
  Deltagare

  Hej och välkommen till forumet. NG900/OG9-3 har väl inte riktigt fått erkännande som entusiastfordon än utan de flesta bilar gör tjänst som bruksfordon. Tyvärr kommer man för sent att upptäcka att bilarna försvinner obemärkt. En bil som din morfars bör definitivt sparas för framtiden. Du kanske själv har möjligheten? Om några år kommer en sådan bil vara eftertraktad av entusiasterna så nu är helt rätt tid att köpa OG9-3 tror jag. Mvh Bengt

  #499751
  Bengt Karlsson
  Deltagare

  Genom att studera Blocketannonser kan du få en uppfattning om prisbilden. Dock varnar många för att annonsera ut bilar där eftersom flera olika typer av spekulanter hör av sig, både seriösa och oseriösa. En variant är ju att annonsera under säljes här på forumet och sälja till högstbjudande. Lycka till. Mvh Bengt

  #499752
  jocke e
  Deltagare

  En ide är att sälja den via en auktionsfirma som specialiserat sig på bilar, något som blivit populärt och är mycket vanligare utomlands. De går igenom bilen och värderar den innan auktionen.
  Lycka till.

  #499756
  peter engqvist
  Deltagare

  Sålde min jätterostiga AERO via Bilwebauctions i våras och fick lite mer än jag räknade med.

  https://bilwebauctions.se/premiarauktion-2022/saab-900-aero-20-turbo-16v-50700

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng