..och se det snöar.

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 ..och se det snöar.

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-01-25 09:56.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12161

  martin h
  Deltagare

  Det är inte roligt med gammla bilar jämt. Igår kväll fick jag mig ytterliggare en lektion i hur man INTE skall göra. Jag skulle lacka motorrummet på V4:an. Grundningen var klar med godkännt resultat, det var bara den vackra malmgrå färgen kvar. Eftersom jag bara lackar motorrummet nu så har jag täck från luftintaget upp över vindrutan. På täckplasten har det så klart kommit lite gul grundfärg. När jag blåste på lacken uppe under vindrutan så fladdrade plasten till lite för mycket, vilket resulterade i ett sakta snöfall av gula färgflagor rakt ner iden blöta lacken.

  Inte så man jublar precis.

  Så det är bara att: Gör om. Gör rätt!

  Martin

  #84538

  saab-jonte
  Deltagare

  täck med lackerings-papp istället, en papp som suger åt sig lackstänk och behåller dom, som du märkte fungerar det ej så bra att täcka med plast, gjorde själv samma sak för en tid sedan, och frågade på en lackeringsfirma, dom gav mig tipset och jag skaffade fram täck papp, genast bättre resultat..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng