Pretour Norge -> Värmland -> Intsaab 2016

Forum Klubbinformation IntSaab2016 Pretour Norge -> Värmland -> Intsaab 2016

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2015-03-24 19:30 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #26833
  Dicst
  Deltagare

  Eftersom beslutet kring hur vi får föra information mellan oss i Intsaab-arbetet på forumet dröjer av någon anledning, så börjar jag en tråd utan att den fått någon given kategori att hanteras inom. Den går ju alltid att flytta på senare.

  Jag tänkte på våra vänner som färdas västerifrån, norrmän och kanske engelsmän som väljer den vägen in i Sverige. En naturlig inkörspunkt för dem är via Värmland (och Dalsland), så vi borde ha någon form av pretour-upplägg för dem norr om Vänern. I sin enklaste form tänker jag mig en roadbook som leder till olika sevärdheter och samlingspunkter. Mellan dessa finns det lyckligtvis en massa spännande småvägar att åka på. Om vi väljer att göra alternativspår för grusintresserade, så finns det även historiska rallysträckor att finna i detta län (vilket borde framgå tydligt inom de närmaste veckorna i media).

  Exempel på sevärdheter kan vi ju lista upp i denna tråd, typ Mårbacka. Även förslag till logi bör vi samla några kopplat till dessa i dagsetappformat.

  Samlingspunkter kan vi ju försöka hitta på i takt med att vi kommer på grejer, typ grillplatser eller liknande. Jag kan t ex tänka mig att ha ett Pit-stop-café hemma hos mig en dag/kväll för norska däcksparkare, där vi dricker kaffe eller grillar en korv och sparkar däck i verkstan. Sen finns ju Lennart Nilssons privata unika saabsamling man kunde besöka, osv osv.

  Jag kan så sakta börja snickra på något. Lägg gärna upp några förslag på intressanta aktiviteter, så försöker vi hitta fina vägar att knyta ihop dem med.

  Mvh
  /D

  #202683
  96GT
  Deltagare

  Flott forslag Dicst, som sikkert mange i norge setter pris på… har selv planer om å bli med… og å sparka däck i din verkstad hadde vart gøy..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng