Problem vid acceleration

Forum Modellspecifika forum OG9-5 Problem vid acceleration

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2017-07-25 09:18 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #433136
  Andy
  Deltagare

  Tjena folket,

  köpte min saab 9-5 2.0t 1999 model förra året vid denna tiden, efter köpet så lätt bilen underligt när man accelererade. Min kamrat som jobbar som mekaniker på ford var med och påpekade att det var säkert flexröret på undersidan av bilen. Då hade jag inte mycket pengar men nu när jag har fått mitt jobb och bytte hela avgas systemet från motorn till bak, ljuddämpare, båda flexrören och röret.

  Men den låter fortfarande. Ljudet låter som man tar lite grus, lägger det i ett stålrör och skakar stålröret sedan. Det härstammar någonstans i främre vagnen på vänster sida av vad jag kan höra från förarsitsen. Vad kan det vara för ljud? är det turbon som inte mår bra? Det skumma är också att det låter endast i 3:an, 4:an och 5:an vid en viss hastighet sedan lägger det ner. Jag kan trycka på med turbon i 1:an och 2:an utan problem och ljud men så fort 3:an eller respektive åker i, då kommer ljudet när man gasar.

  Någon som känner igen problemet eller har erfarenhet med det?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng