Rapport från Midnattssolsrallyt dag 3

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Rapport från Midnattssolsrallyt dag 3

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2007-07-02 11:33 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16283
  jorgen
  Deltagare

  Återigen en ganska regning dag. Sträckorna var inte så underhållande som tidigare dagar. Undantaget var Rally Cross banan i Nyköping. Vi kom in på 7:e bästa tid omfattande 2 varv.
  Missöden under dagen var att bakre sidorutan ramlade ur på en specialsträcka. Hörde att någon vänlig person hade hittat den så kanske vi får den imorgon. Annars får jag leta rätt på en ny MC-Sport bakruta. På motorvägen hoppade gasreglaget på förgasaren av vilket resulterade i att vi fick göra service på en busshållplats vid avfarten till Norrköping.

  #108518
  jan.n
  Deltagare

  Final på midnattssolsrallyt
  Då är vi hemma igen efter tre dagar med mekande och rolig körning i rallyskogarna. 110 mil hann det bli innan drivlinan gav upp. Vi kunde därför inte köra fjärde dagen. Fantastiska vägar och en glimrande funktionärsstab var vad vi upplevde bland störtregn och annat spännande. Grattis till segraren i SAAB-klassen, Peter Svensson med vägledning av Lars Mårtensson, Mälaröarnas MK. En kontrollerad och väl avvägd körning bäddade för klassegern. En kraftigt satsande Fredrik Ekendahl kom tvåa efter mycket mekande. Grattis till alla som tog sig i mål!

  #108550
  jorgen
  Deltagare

  Det var fler SAAB segrare. Bla Olofsson & Sylvan i en 99 EMS 1975 i Regulartity med trip!

  PÅ det hela ett fantastiskt trevligt rally med glada miner från alla deltagare utom en som tyvärr körde SAAB (dragbilen var en Volvo) som ryade med med de medtävlande.
  Kan varmt rekommedera alla att vara med om ett rally som detta under 4 dagar blir det mycket familjärt och fint. Generationer möter varandra, gammal och ung har kul ihop. Tror dock att en viss föryngring måste till inför nästa års rally. Jag kände mig som ”lillpojken” men mina 41 år.
  Stort tack till arrangörerna och de motorklubbar som ställde upp och fixade denna fest!

  PS. Har någon sett vem som tog hand om min öppningsbara didoruta som ramlade av på SS 16 utanför Katrineholm. Skulle vara kul att få tillbaka den. DS

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng