Referens sport sökes

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Referens sport sökes

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-08-31 09:49.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14758

  kortnos
  Deltagare

  Hejsan
  Har just köpt sportens kromlister och ramarna för bakrutorna så jag får öppningsbara bakrutor. Så nu är jag på god väg för min ”fusk sport”

  Så det jag skulle behöva nu är en referens sport. Det jag söker är bilder från en sport i modellåret 1962/63. (Då min bil är från det året) Skulle behöva glo på bilder och se vad som skiljer sig från de lux till sport.

  Det jag behöver är bilder på just dom specifika skillnaderna.

  kan tänka mig att skillnaderna är: Dubbla kromlisterna, öppningsbara sidorutor bak, inredningen (stolar o rubbet), golvmattorna, instrumentbrädan, träratten, backlamporna och emblemen. samt fyrbultningen men det tar jag senare

  Så jag undrar om det finns någon därute med en sport från 62/63 som tycker det är roligt att fota och föra en ev dialog om vad övriga skillnader är, det finns säker detaljer jag inte tänkt på, sen så behövar man alltid informationen typ, hur långt sitter sport emblemen från handtaget på skuffluckan och sånt

  så finns det någon vänlig själ därute med lite tid

  mvh steffe

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng