rengöra gammal klädsel

Forum Modellspecifika forum 92/93 rengöra gammal klädsel

Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2008-06-04 22:03.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #18043

  fvh
  Deltagare

  hade tänkt rengöra min bilklädsel på min saab 93 b, Så vilket är det bästa sättet att rengöra gammal klädesel? funkar bilklädseltvätt som man köper i vanlig bilaffär, eller ska det vara något annat för gammal klädsel?

  #122501

  berth
  Deltagare

  Jag gjorde som så att jag tog av klädseln från säten och sidor och körde på fintvätt i maskin. Rent blev det, och en storlek mindre också….

  #122502

  fvh
  Deltagare

  men det e ju inte så bra att dom blir en storlek mindre 😮

  #122518

  saabisti
  Deltagare

  [color:#3366FF]Känner inte till 93 klädseln men renoveringen av min 96 ´64 Savannabrun gick till på följande sätt: Det bruna tyget (av ypperlig kvalitet!) lösgjorde jag från PVC delarna. Tvättade inte utan damsög båda sidorna nogrannt och vände tyget avigt då det syddes ånyo fast i konstlädret. Resultat: som nytt, oslitet och färgen icke bläkt av sol. Tror faktiskt att bilens klädsel såg just så ut den dagen den rullade ut i Trollhättan för 44 år sedan. Sidoklädsel ganomgick samma behandling (men bytte sida – såklart)[/color]

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng