Saab 9-3 Aero SportSedan säljes.

Forum / Sälj/Köp / Bilar, säljes / Saab 9-3 Aero SportSedan säljes.

Forum / Sälj/Köp / Bilar, säljes / Saab 9-3 Aero SportSedan säljes.

  • Författare
    Inlägg
    • juli 11, 2018 at 18:49 #446348

      Hej nu är de dags att skiljas från vår Aero då jag fått leasing bil via jobbet. Bilen i sig har gått 19xxx mil. Först till de negativa:
      centrallåset i bilen fungerar lite som de vill, ibland fungerar de u.a men emellanåt lever de sitt eget liv och man får stänga manuellt.
      Motorlampan lyser emellanåt och lever även den sitt eget liv, de kan lysa ett par dagar under färd för att sedan lysa med sin frånvaro en tid. Bilen har varit inne till flera verkstäder och vi har fått olika alternativ av de kan vara men inget har hjälpt, således är de div delar som är bytt sista tiden men utan resultat, kvitto finns på de som är bytt!
      Bilen är inte besiktad, detta skall göras senast sista augusti, skatten är dock betald.
      I övrigt är bilen i fint skick för sin ålder, senaste service gjort i november 17, då de både genomfördes normal och stor service. Bilen står på bra sommardäck med fina fäljar, i övrigt har tidigare ägare bytt till sportluftfilter samt även avgasrör från maptum preformance med kompressor i rören,dessa syns fint på bifogade bilderna.
      Radion är även den bytt till mittenmodellen med liten display. I övrigt fungerar bilen utan problem och går mycket bra i motor och låda, inga som helst problem med dessa. Bilen har även tonade bakrutor (mycket fint gjort) samt bytt till svarta grillen,original fås med vid köp! Ge denna bil lite kärlek så har du en härlig sportig bil med bra vrid. Mycket dokumentation med kvitton medföljer. Kom gärna med ett bud så kan vi säkert komma överens, bilen står i järfälla

    • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.