SAAB 95 V4 RHD BB

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 SAAB 95 V4 RHD BB

Detta ämne innehåller 5 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-06-14 21:50.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16194

  j.leklem
  Deltagare

  Hej, har i kväll fått en höger styrd Saab 95 v4. Den är inte importerad, byggde Saab dessa till posten eller.. Någon kanske har information om högerstyrda 95.or. Den är en 75a, mörkblå med dragkrok.

  #107856

  lelle f
  Deltagare

  Förmodligen en gammal lantbrevbärarbil , postens vanliga gula utrustades helt annorlunda . Tanken flyttad till platsen för baksätet och inget baksäte bla.

  #107900

  j.leklem
  Deltagare

  Okej, vad skiljer förutom instrumentbrädan och styrsystemet. Sitter växelspaken på högersida? Har bara sett ett kort på bilen så jag vet inte hur den ser ut innuti.
  MVH Jonas

  #107901

  lelle f
  Deltagare

  Nej , den sitter på vänster sida och brukar hamna i handen . Va inte med själv då dom gick i trafik , men jobbarpolare har ofta hånat en för ett av mina bilmärken som man gillar . ( jobbar i posten sedan 1980 )Och är det en gammal brevbärarbil så brukar dom ofta vara bra , då det inte va så många chaufförer på dom .

  Lycka till med pärlan ..

  #107903

  roger
  Deltagare

  Är uppvuxen med att lantbrevbäraren körde högerstyrda V4:or… Både 95 och 96or… Dom körde med egen bil på nått sätt, fick köpa bilen genom Posten eller hur det fungerade, minns den sista 95an som ena brevbäraren hade var brun…

  #107917

  janneh
  Deltagare

  Själv körde jag högerstyrd 99 som lantbrevbärarbil i mitten av 80-talet. Det var en civilbil som den lokale saabhandlaren hyrde ut, tror jag. En högerstyrd Rem-Johan hade vi också. Postens målade bilar var uteslutande Oplar. Fanns 96:orna som målade bilar också, alltså? Före min tid då. Vore kul att hitta någon sådan och återställa den till orginalspecifikationerna, säger jag som gammal Postis.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng