Saab 99 GLs ’80

Forum Sälj/Köp Bilar, säljes Saab 99 GLs ’80

 • Detta ämne är tomt.
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #480494

  Efter att väl ha fått bilen pålitlig har jag efter velande fram och tillbaka kommit fram till det ”intelligenta” beslutet att ge någon annan (Saab)entusiast möjlighet att överta stafettpinnen i förvaltandet av denna tingest.
  Bilen kommer fortlöpande att förbättras och repareras.
  Besiktigad mars ut, behöver lite svetsjobb innan man ger sig in på en besiktning men länkarmsinfästningarna ser kanonbra ut. Bilen känns väldigt stadig och stabil i chassit och bromsarna tar bra, dessutom när dom ska. Bilens hastighetsmätare slutade fungera ett tag efter sista besiktningen och således km-räknaren. Bilen har inte körts så mycket gissningsvis bör 500 mil saknas i räkningen. Miltalet i annonsen är det som det borde stå på räknaren i bilen. Numera räknar den som den ska och nålen rör sig också.
  För att bli en fin bil/finbil måste man kläom innertaket, byta skärmkanter, delar av hjulhusen bak samt dörrbottnar m.m. En ordentlig rengörning av inredningen är på sin plats. Det finns en hel del delar för den som är intresserad. Sommardäck sitter originalfälgar med tillhörande navkåpa.
  För att inte bli totalt nedringd av den enorma anstormningen som kan förväntas med detta läskande erbjudande, ber jag om att få bli kontaktad via pm.

  Men efter som det är pandemitid och det lätt blir tråkigt och ensamt går det bra att sms’a på 0739126893. Det går att ringa dit också…(Kan prata om någon av mina andra bilar oxå.)
  Alla byten är av intresse! Obs inget som har med og9-3 att göra… eller 9k… och allt med lägre nummer än 99…inte 9-5 heller… Pris diskuteras med intresserad men det är nog ett ”symboliskt” pris som gäller.

  Bilder på det fläckvis orörda originalskicket, dock ej fläckfri…

  IMG_20210101_203502-1

  IMG_20210101_124313-1

  IMG_20210101_124211-1

  Fler bilder finns och om inte så går det att ordna.
  Kommer troligtvis att annonsera på fler ”forum”.

  • Detta ämne redigerades för 17 minuter sedan av .
  • Detta ämne redigerades för 11 sekunder sedan av .
  Bilagor:
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.