Saab lycka!

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Saab lycka!

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-08-02 20:50.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16468

  torman
  Deltagare

  Jag är i sjunde himlen och måste bara dela med mig av min eufori!

  Är egentligen ganska ny V4 ägare och en glad amatör som ofta överskattar sin praktiska förmåga. Min Alabaster gula bil från 79:e har jag haft i snart 2 år och gillat den ända från början. Den har dock gått lite halvdant, varit tjurig när den var varm och lite svår att hålla igång på tomgång. Jag har försökt med att justera förgasaren, men det har mest blivit sämre.

  Så idag fick jag hjälp av en kompis att ställa tändningen som var på tok för låg och därefter förgasaren. Gissa om det blev skillnad. Jag tyckte bilen var helt ok innan, kanske lite slö och ryckig ibland, men va f-n det är ju en gammal bil har jag alltid tänkt. Nu känns det som jag fått så där en 20 hk krafter till. Lyckades till och med få till lite däcksskrik vid provkörningen. Just nur jobbar jag och får tyvärr inte lämna min arbetsplats föräns på måndag. Klättrar på vägarna av längtan av att få ut och köra lite landsväg.

  Detta kanske inte är en guldtråd, men jag säger bara det, att om det nu finns någon mer än jag som accepterat lite bludder och slö motor att det kan finnas oanade krafter att hämta…

  Får väl avsluta med att önska mig själv och bilen : ”May the force be with you”

  /Torvald

  #109850

  Per-Erik
  Deltagare

  Grattis! Visst bara för att det är en gammal bil behöver man ju inte acceptera slöhet och ryckig gång – cruise on!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng