Saab Svårsåld????

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Saab Svårsåld????

 • Detta ämne har 4 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2005-09-13 06:25 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #13127
  anonymous
  Deltagare

  Hmm!!! Ska det ta så länge att sälja en Saab 95 Hgv -68. Är dom svårsålda eller är dom ej eftertraktade börjar man undra. 2 spekulanter men ingen som ännu vart förbi och sett på den.
  Har jag för högt pris på den eller??? Behöver få iväg den pga. av andra utgifter. Kom med förslag eller ännu bättre köp den av mig.. Mvh/Rolle.

  #88809
  gammsaaben
  Deltagare

  Jag tror inte du har fel pris, 6500 för en besiktad V4 kombi slår mig inte som dyrt alls. Dessutom är det en 68:a så det är ju den gamla snygga fronten på den. Men det kan ibland ta sin tid att hitta en köpare, marknaden för gamla bilar är inte så stor. Jag såg på Blocket att bilen står i Boden, kan ju också vara en förklaring. Det är ju Världens Ände!

  Vill du bli av med den snabbt kan du ju alltid sänka priset, då kan du intressera folk som bor obekvämt till eller nån saabdåre som jag, som egentligen inte behöver en till bil men gärna skulle vilja ha en ändå… 😛

  #88810
  anonymous
  Deltagare

  Jo!! Boden är ju långt upp… Hade 2 st. Vauxhall bilar och jag trodde aldrig jag skulle bli av med dessa… Många söderut som var intresserade men det var ju avståndet… Har sänkt den nu en slant. Men vill inte skänka bort den då skrotar jag den hellre och säljer delarna eller så kör jag upp den i skogen, lite synd när den är nybesiktad… Men men man ser väl vad som händer. Byter gärna bort mot något annat som man kan sälja eller använda.

  #88811
  gammsaaben
  Deltagare

  Ros6, du har PM

  #88812
  staffanv
  Deltagare

  Jo, avståndet får nog många att bli mindre intresserade. Själv föredrar jag iofs nya fronten men priset är det nog inga fel på. Skulle nog nappat om jag hade plats.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng