Småhackig i låga farter

Forum Modellspecifika forum OG900 Småhackig i låga farter

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-06-25 05:10.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #13534

    brandchefen
    Deltagare

    Har en 900 turbo 84:a som i låga hastigheter är småhackig i gången, över 70 går den bra. Har bytt tändstift, tändkablar och fördelare vilket inte har hjälpt.
    Är det någon som har svar på frågan är jag tacksam.
    Mvh Ulf

    #90849

    900lyx-82
    Deltagare

    Hakar på frågan, har en t16-85 som krånglar med samma fel.
    Har bytt det mesta men inget hjälper.

    Mh Fredrik, Tibro.

    #90850

    brandchefen
    Deltagare

    Har du kollat att APC:n är inkopplad ? Det var ”felet ” på min bil.
    Ulf

    #90851

    900lyx-82
    Deltagare

    Här är ett tips: På T16 sitter det en temp givare för kall starten,
    mellan insugs kanalerna in i toppen (blå), Koppla ifrån min
    och bilen gick kanon efter det.
    Bilen är lite svår startad vid varm start annars går den
    fint och bränsle förbrukningen sjönk.

    Fredrik, Tibro.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng