Spolare med lösa kontakter

Forum / Modellspecifika forum / 90/99 / Spolare med lösa kontakter

Forum / Modellspecifika forum / 90/99 / Spolare med lösa kontakter

  • Författare
    Inlägg
    • december 27, 2005 at 08:06 #13627

      Min strålkastar- & vindrutespolare funkar inte…Ser ut som att något saknas eftersom det är en kontakt i den gröna ringen – vad ska sitta där? och den lösa kontakten i den röda ringen – var ska den sitta? Dessa verkar inte heller passa till varandra….

      Har testat att ta loss en slang nära behållaren och spola utan att det kommer någon spolarvätska, så det verkar inte vara stopp i någon slang. Däremot låter det som att det går igång en elmotor när man trycker torkar-spaken mot sig, men det kanske är strålkastartorkarmotorn som låter. Några tips? Jag har en 99LE/1974.

      [image]http://hem.fyristorg.com/kraftwerk/spolare.jpg[/image]

        december 27, 2005 at 08:11 #91215

        Din spolarpump ser ut att vara ersatt med en universal, den är den som sitter med ett buntband på sidan om och den kontakten ska alltså sitta på den ordinarie pumpen egentligen.
        Den röda kontakten ser ut att vara till original laddningsregulator, förmodligen är den ersatt med en inbyggd på generatorn och då är den gamla bara bortplockad. (På vissa bosch generatorer kan man ersätta original kolhållare avsedd för extern regulator med en nyare som har en inbyggd)

      • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.