Spolare med lösa kontakter

Forum Modellspecifika forum 90/99 Spolare med lösa kontakter

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-12-27 08:11.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #13627

    exceller8
    Moderator

    Min strålkastar- & vindrutespolare funkar inte…Ser ut som att något saknas eftersom det är en kontakt i den gröna ringen – vad ska sitta där? och den lösa kontakten i den röda ringen – var ska den sitta? Dessa verkar inte heller passa till varandra….

    Har testat att ta loss en slang nära behållaren och spola utan att det kommer någon spolarvätska, så det verkar inte vara stopp i någon slang. Däremot låter det som att det går igång en elmotor när man trycker torkar-spaken mot sig, men det kanske är strålkastartorkarmotorn som låter. Några tips? Jag har en 99LE/1974.

    [image]http://hem.fyristorg.com/kraftwerk/spolare.jpg[/image]

    #91215

    stefan
    Deltagare

    Din spolarpump ser ut att vara ersatt med en universal, den är den som sitter med ett buntband på sidan om och den kontakten ska alltså sitta på den ordinarie pumpen egentligen.
    Den röda kontakten ser ut att vara till original laddningsregulator, förmodligen är den ersatt med en inbyggd på generatorn och då är den gamla bara bortplockad. (På vissa bosch generatorer kan man ersätta original kolhållare avsedd för extern regulator med en nyare som har en inbyggd)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng