startproblem v6 ’94

Forum Modellspecifika forum NG900/OG9-3 startproblem v6 ’94

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2012-03-06 19:00 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25764
  cricka
  Deltagare

  hej!
  drog på mig en v6:a som gick bra och såg bra ut för en billig slant. missljud från någon aggregatremsrulle dock. efter några månader gav vattenpumpen upp och jag rev bort div prylar. passade på att byta tändstift så jag rev bort insuget med. har varit försiktig med prylarna som legat så inget skulle komma till skada. monterade allt och skulle provstarta. det tog en stund innan den hoppade igång, men så har det varit tidigare med andra bilar som jag gjort lite större rep på. inget konstigt med det.
  efter en stund gick den bra och jag provkörde. nöjd.
  när jag skulle starta nästa gång var det samma problem. vrider om nyckeln och den startar. varven går upp och sedan ner. vid ca 1000 varv startar en luftpump som sitter vänster fram bakom stötfångaren. VAD ÄR DET? när pumpen startar sjunker varven ytterligare för att sedan dö ut. kan få den att gå om jag ”småjuckar” med gasen tills varven går upp och håller varv tills den blir varm. då går den bra och det går att köra. stänger jag av och skall starta igen är det samma sak.
  har frågat och funderat till höger och vänster men inga sunda förslag på fel har kommit fram.
  har någon nån idé, eller varit med om detta så snälla hjälp… bilen blir billigare och billigare för var dag som går…

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng