Stötdämparfästen bak 96

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Stötdämparfästen bak 96

 • Detta ämne har 2 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2011-06-08 19:27 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4143
  mats a
  Deltagare

  Den nya sommarbilen har en ”bra att känna till” från SBP gällande stötdämparfästena ibak. Och jodå, det är lätt konstaterat att de där måste bytas i vinter. Jag skulle vilja ha kontakt med någon som provat att tillverka desa delar. Är det handknackat som gäller? Dessutom – var lägger man enklast snitten? Bygger man upp innerskärmen med flera bitar eller med en bit?

  Alla råd och tips emottages tacksammast.

  31/5: Kom igen nu: Du som bytt stötdämparfästena bak på 96:an – hur gjorde du? Fick du fatt på ekonomiplåt eller byggde du för hand? Berätta!

  #28633
  Janne Hagnell
  Moderator

  på min var det redan svetsat, inte snyggt men ändå. Är bara ”plattan” runt själv hålet som är bytt.

  96 V4 1975 ”Bollen”
  96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

  #28642

  När jag fixade mitt stötdämparfäste på Sköldpaddan klämde jag bara dit en plåtbit och svetsade fast. Fult men funktionellt, de sa inget om det på bilprovningen i alla fall. Fick då kontakt med en kille som hette Lars H på gamla forumet som hade nytillverkade liggandes i Danmark. Var ganska dyra om jag inte mins fel. PM’a mig gärna om du vill ha hans mailadress.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng