Strul med ljuset

Forum Modellspecifika forum OG900 Strul med ljuset

Detta ämne innehåller 9 svar, har 6 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-09-08 18:41.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #25533

    morsole
    Deltagare

    På en 900S – 91 har ljuset börjat strula; när jag vrider ljusomkopplaren till läget med hel och halvljus, så händer det ingenting, helt släckt på alla lampor.

    Vad har jag för fel?

    Mvh Johannes

    Bor i Sjöbo, bra på gamla bromsar bl a!

    #187551

    Beeos
    Deltagare

    Kass jordpunkt?

    #187552

    dennan
    Deltagare

    lånar tråden, vad är det för knas om inget händer när man vrider på den? 😀
    lysena blinkar till när man vrider, men inget mer. 🙂

    #187553

    plankan
    Deltagare

    @dennan wrote:

    lånar tråden, vad är det för knas om inget händer när man vrider på den? 😀
    lysena blinkar till när man vrider, men inget mer. 🙂

    Fungera ljustutan ändå –
    isåfall testa byt ut strömbrytaren 😉

    #187555

    joh900
    Deltagare

    Skulle kunna vara ett kasst ljusrelä också, om det inte är brytaren.

    MVH

    #187562

    dennan
    Deltagare

    helljuset funkar att blinka med och tända. 🙂

    hm.. är väl samma vred på Ng:n som Og:n? isf kan jag rycka den och testa. 🙂

    #187564

    morsole
    Deltagare

    Ljustutan funkar, men när jag vrider från reducerat läge förbi parkeringsljus till hel/halvljus, då händer det inget alls.

    Reläet har jag testat att byta utan resultat.

    Mvh Johannes

    Bor i Sjöbo, bra på gamla bromsar bl a!

    #187575

    reino
    Deltagare

    Ljusvredet är samma på 900g och og, samt 9-3og och 9000.

    #187602

    morsole
    Deltagare

    Ljusvredet var det; jordpunkterna såg ut som nya; helt otroligt, de brukar se ut som sk.. annars.

    Så NU fungerar allt igen, tack så mycket för hjälpen!

    Mvh Johannes i Sjöbo

    Bor i Sjöbo, bra på gamla bromsar bl a!

    #187619

    dennan
    Deltagare

    testade att byta mellan NG och OGn, men det funkade en då inte. :/
    något annat ”fel” isåfall… men lysena funkar ju, så det är ju bra. ^^

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng