Styrelsebulletin Nummer 3 2011

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Styrelsebulletin Nummer 3 2011

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2011-09-09 07:00 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4923
  Karl Ask
  Moderator

  Dagen före Östgöta Saabklubbs marknad i Norrköping hade vi ett styrelsemöte och vi har några saker att informera om därifrån.
  David Nordlund bedömde att han inte hade tid att hantera vårt jättelika medlemsregister så nu har styrelsen valt Anna Gunnarsson som vikarie för honom fram tills årsmötet, då vi förhoppningsvis kan välja henne som ordinarie. Vi ber om ursäkt för allt strul det har varit med medlemshanteringen men nu är det igång igen.
  Tack David för den tid du har lagt ner.
  Det tar tid att komma in i ett nytt system efter Mats skötte det i så många år. För att nå Anna så är det samma mailadress som tidigare, @saabklubben.com”>medlem@saabklubben.com.

  Vi håller på att flytta vårt lager från Karlstad hos Janne till en firma i Västervik som skall sköta logistiken åt oss. Denna lösning är dyrare men vi blir inte beroende av en person som tidigare. Firman har dessutom lovat att leverera varan samma dag om ordern kommer in innan klockan 12.00. Dock är det våra ordermottagare som skriver fakturan och vi kräver förskottsbetalning innan den går iväg till firman. Men detta medför ett tillfälligt leveransstopp på reservdelarna, först 2T/V4 när de är igång så stoppar vi 99/900/9000 leveransen. Dock är det inte stopp i beställningen men det dröjer något innan man får grejerna, så fortsätt att beställa. Leveransen för 2T/V4 delarna skall komma igång senast den första oktober och då stoppar leveransen av 99/900/9000 som skall komma igång den första december. Som alla vet kommer Janne att sluta jobba med reservdelarna och då vi valt Thomas Ramsell som ersättare för Janne. Vi kan inte få för många personer som arbetar med detta så hör av dig om du är intresserad av att hjälpa till! Thomas är idag ordförande för Norrlandssektionen och det finns en artikel senare i bakrutan.
  Thomas är idag ordförande för Norrlandssektionen och det finns en
  artikel om honom längre fram i detta nummer.

  I övrigt kring reservdelarna så har vi skrivit ett avtal med Club Sonett Sweden om att Saabklubbens medlemmar får köpa nytillverkade delar av Club Sonett Sweden som inte är specifika för sonetten och de kan köpa delar av oss.

  Reservdelskatalogen skall komma med nummer 4 av bakrutan inte nummer 3 som jag sa i förra numret, det blir en försening i och med flytten av reservdelarna.

  Vi har lovat att trycka en medlemsmatrikel, men det kostar för mycket med vårt tryckeri. Så det skjuter upp på framtiden medan vi försöker hitta bättre priser hos andra tryckerier. Självkostandspriset skulle bli så högt att ingen skulle köpa den och vi i styrelsen bedömer att våra pengar kan användas bättre.

  Saabs färgrecept som Saabklubben har kommer att läggas upp på hemsidan under medlemssidorna. Om man vill veta mer eller ha råd kontakta Patrik Henricsson, vår ombudsman i lackfrågor.

  Sedan har vi ett glädjande besked, vi kommer stå som värdar för den Internationella träffen 2016. Saabklubben fyller då 40år och träffen kommer att hållas i Östergötland i trakterna kring Linköping. Linköping passar perfekt då Saabs rötter finns där och även många intressanta sevärdheter. Mer information kommer eftersom, planeringen startar nu. Jag är övertygad om att det kommer bli fantastiskt. Är det någon som är intresserad att hjälpa till och planera så hör av er.

  Hoppas att sommaren har varit bra och att hösten blir ännu bättre, nu skall jag nog ut och åka lite 900 turbo. Mätaren slog om till 43 000 mil på väg till Norrköpingsmarknaden, men några mil till hinner jag innan den skall ställas undan för vintern.

  Karl Ask
  Ordförande Svenska Saabklubben

  #31983
  Janne Hagnell
  Moderator

  En eloge till styrelsen för gott arbete. Det känns att det händer mycket positivt och att vi får bra info om det också! :AP

  96 V4 1975 ”Bollen”
  96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng