Svag belysning i piktogrammet.

Forum Modellspecifika forum 9000 Svag belysning i piktogrammet.

  • Detta ämne har 3 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2012-08-19 05:54 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #6134
    Lollo
    Deltagare

    Vad kan det bero på, har prövat 3st färddatorer och de blir ingen skillnad, tror inte alla tre har trasiga sensorer.
    Någon som har ngt bra förslag?

    #46595
    csan
    Deltagare

    Du får byta 3 st små glödisar. Det börjar med att 1 eller 2 pajar – då lyser det svagare.Mekonomen har dessa men med grön sockel. Kommer inte ihåg artnr nu. Gå in och sök på SaabTurboClub så finner du relevant info.

    #46604
    turbojohan
    Deltagare

    Jag hade problem med lamporna i EDUn (pictogramet heter så) på min A50 -97. Först kunde lamporna tändas o slockna en efter en men till slut var allt precis kolsvart. Lyste jag med ficklampa på instrumentet så såg jag att siffrorna fortfarande visades, så EDUn var inte trasig. Jag bytte alla tre lamporna (köpte nya på Saab) och nu funkar det klockrent. Det är lite pill men har man bara tålamod så går det bra. 🙂

    #46608
    saabaero
    Deltagare

    Man kan även hitta lamporna på Mekonomen och Swedol.
    Gissar att dom är lite billigare där

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng