Tobbe99!

Forum Modellspecifika forum 90/99 Tobbe99!

 • Detta ämne har 4 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2003-03-08 13:52 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9300
  Krister K
  Deltagare

  Tobbe! Kan inte låta bli; Gissa vem som har lagt vantarna på ett – som det verkar – oanvänt 2″ främre rör till det nyare grenröret (´76-)!
  /Krister *myser*

  #68499
  tobbe99
  Deltagare

  Hejsan Krister!
  Jaha, det var väl typiskt Jag antar att du skall ha det själv?? Jag väntar bara på att mitt nuvarande system skall rasa i backen, så att jag få byta. Det är ingen större skillnad i diameter på rören som går från grenröret, så det är den Z-formade biten mellan ”grenen” på främre röret och första ljuddämparen som blir flaskhals på mitt system. Jag skall ju använda original främre rör och sedan gå upp via stegmuff in i första dämparen.

  Hoppas att du får användning för ditt rör och att det håller länge för dig!!
  Önskar ”Tobbe”

  #68500
  walle
  Deltagare

  tobbe gör som ja ska göra om ja ska köpa den där ems..en ja ska sätta på ett grenrör från en 900 86 eller nyare typ extracktor å sen 2,5 tum eller nåt liknande hela vägen det gjorde polarn å den gick hur skönt som helst efter den operationen mvh niklas

  #68501
  tobbe99
  Deltagare

  Hejsan!!
  Det där är inte lätt!! 900:ans avgasrör går rakt neråt mellan andra och tredje cylindern. På 99:an går det ner längre fram (genom motorrumsgolvet) Med ett grenrör från 900, tror jag man hamnar ungefär mitt i drivaxeln. Jag har dock sett en konverterad folkrace-99:a och det såg INTE snyggt ut!! Möjligen har jag förbisett något, men jag har jämfört och ögonmåttat lite på våran 900i med ”extraktorröret” och min 99:a, och det ser inte ut som om det skulle bli bra utan göra en våldsam framåtstukning av extraktorrörets nedre del. Går det att lösa är det bara att gratulera!
  ”Tobbe”

  #68502
  walle
  Deltagare

  då får du komma hem till mig å gratulera då om ett tag när ja gjort det man får ta bort en bit av botten där röret går ner å svetsa igen hål rumet efter originalet ,,,very easy japanesy

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng