Trubbel med 99 EMS

Forum Modellspecifika forum 90/99 Trubbel med 99 EMS

  • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2002-04-01 11:21 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #8440
    anonymous
    Deltagare

    Jag har fått ”ärva” en rätt fräck 99 EMS, kruxet är att den är nära på omöjlig att få igång, och om man väl får igång den går den som en påse nötter tills den blivit varm, sen går den hur fint som helst.

    Då jag inte är så bra kompis med insprutningssaabar så tänkte jag börja med att fråga här. Vad ska jag kolla först? Det verkar ju onekligen som om det är någon slags automatisk chokefunktion som upphört att fungera eller så…

    #63375
    saabturbo
    Deltagare

    Vilken årsmodell?
    Kan vara en dålig topplockspackning-
    dåliga spridare ,dåligt systemtryck
    eller defekt kallstart.
    Automatchoke kan du glömma ,finns inte på 99EMS.

    Hälsn J.N.

    #63376
    anonymous
    Deltagare

    Det är en 78:a… Kallstarten låter som ett vettigt föslag, då bilen som sagt går hur bra som helst när den väl är varmkörd… Hur kollar jag det?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng