Vacum slangarna till ventialtion.

Forum Modellspecifika forum OG900 Vacum slangarna till ventialtion.

 • Detta ämne har 4 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2012-09-13 04:47 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25970
  cabmange
  Deltagare

  Hej

  Har ett läckade ljud från vredet på min -91:a. jag plockade ner för att kolla och lossar man anslutningen till fördelar vredet och håller för tummen för hålen så är det tysst,sätter man det med vredet så läcker det genom. Det är inte vredet i sig som läcker utan det är från slangarna, så frågan är skall det sitta någon backventil där vid anslutningarna eller hur fungerar det?

  Magnus

  #192825
  joh900
  Deltagare

  Har haft lös ”slangpaketet” på en bil, och på den så sög det i en av slangarna, men när man monterar det så blev det tyst. Säker på att det inte är själva vredet som är knasigt? Eller en av fästkrokarna som är paj så den sitter på snett?

  Det blir ingen skillnad om du vrider lite fram och tillbaka på vredet så det inte har hamnat mitt emellan två lägen?

  #192831
  gonzo
  Deltagare

  Kolla så att alla slanganslutningar är täta, det kan pysa vid vredet om det läcker in vid någon annan anslutning. Det är lite mek att ta bort knäpanel och eventuellt även instrumentbräda för att komma åt alla vacuumklockor.

  #192845
  cabmange
  Deltagare

  det är helt tyst/tätt när jag sätter ett finger på ena kanalen. Det borde vara en kanal som för in luft, därefter fördelas det via vredet. Eftersom man har behållare för detta tryck som borde hållas när motorn stängs av men då töms tanken. Backventil bör finnas och vart sitter den. På behållaren eller sitter den bakom instrumentpanelen tro.

  Magnus

  #192847
  longjohn61
  Deltagare

  Hej,det sitter ett backventil på burken
  I framskärmen inte helt ovanligt att antingen
  den eller burken läcker.

  Mvh Nisse

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng