Vart tog alla gamla sportar vägen?

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Vart tog alla gamla sportar vägen?

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-07-16 20:05.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12887

  anonymous
  Deltagare

  I mitten av åttiotalet gjorde jag mig av med alla sportgrejer, Jag bodde då i Jönköping.Bland annat AHL067,65, som såldes till Luleå och en 66a MC som Allan Bonde köpte. Och så en ganska rolig motor – det var en kortnosmotor med en igensatt oljekanal.När jag skulle skrota blocket ville Frostfeldt som ägde Jönköpings Motorrenovering testa om man kunde lägga ett oljerör utanpå blocket och det funkade. Finns det blocket vid liv fortfarander? Och vem tar hand om min 65a i Luleå?

  #87927

  fredrik
  Deltagare

  65:a Sporten har samma ägare fortfarande vad jag vet!
  Lär dock vara krockad & undanställd.
  Ägaren är omöjlig att få fatt i har en Sport kåt Lulebo berättat för mig som har gjort allt för att få tag i denne ägare!

  Annars så står det bra många Sportar & ruttnar bort hos sina ägare med renoveringsplaner när jag får tid…… Dessa behöver ju inte förvaras utesom faktiskt många gör….

  /Fredrik

  #87928

  anonymous
  Deltagare

  Tack Fredrik. Roligt att den i alla fall finns kvar, dock finns den inte i registret.Den var oerhört välrenoverad ( som bruksbil alltså) när jag dessvärre sålde den till Pertti Kamutta, som inte visste att det var en Saab Sport när han såg den och som absolut vill veta hur mycket olja han skulle ha i bensinen. Har aldrig ångrat en affär så mycket. Pertti har inte telefon och vad jag förstår har han bara kört bilen från Jönköping till Luleå.Efter vad jag hört lite baksmälld, men inte så mycket. Nya skärmar runt om med aluinnerskärmar och rostskydd i massor. Klädseln på stolarna började bli lite spröd.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng