VIKTIG INFORMATION!

 • Detta ämne är tomt.
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #468600
  Niclas karlsson
  Deltagare

  Anpassning av Svenska Saabklubbens Reservdelsförsäljning.

  Med anledning av den rådande situationen p.g.a. Covid 19, där vi ser en tydlig, men inte alarmerande nedgång i försäljning och order kommer vi från måndagen den 6:e april ha förkortad arbetstid för våra medarbetare i Skattkärr.
  Telefontiderna påverkas ej och vi ber våra medlemmar att även fortsättningsvis i första hand beställa via telefon, mail eller webshop och undvika egna besök i Skattkärr, p.g.a. smittspridningsrisken.

  Vi vill göra er uppmärksamma på att det kan innebära att det tidvis kan vara längre väntetid på telefon eller svar på mail och att leveranstiden kan öka något i vissa fall.
  Vi hoppas på er förståelse och acceptans för detta under rådande omständigheter och lovar att vi gör allt för att ni ej ska drabbas onödigtvis av våra nödvändiga anpassningar.

  Bakgrund till beslutet:
  Då tendensen med en i situationen vikande försäljning är tydlig, vill styrelsen i denna osäkra situation agera försiktigt med det längre perspektivet och ansvaret för medlemmarnas pengar för ögonen.
  Därför har vi i samråd med medarbetarna i Skattkärr beslutat om korttidspermittering på deltidsbasis. På detta sätt hoppas vi kunna säkerställa klubbens reservdelsverksamhet på sikt och när det åter vänder uppåt.

  För Svenska Saabklubbens styrelse

  Bo Lindman & Martin Bergstrand

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.