Wheels & Winngs

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-07-17 15:48.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14537

  kalle .p
  Deltagare

  Var i Varberg i Lördags och stälde på min Saab på Wheels & Wings.

  Jag hittade 5 st Saabar där en 92 -50, 96 TT -66, 96v4 -68 och en 95 -61 samt min egen 96-65.

  Hade bestänt möte med andra ägaren till min bil, han köpte den -76 och körde med den fram till -83 sedan ställde han den på en loge fram till -94 då han sålde den.

  Han tittade på min bil men det var inte riktigt samma bil för när han körde med den var det en vanlig Saab 96 och inte någon rally bil. Som han sa var det roligt att den fortfarande levde han fick även en åktur. Han hade inte åkt i den på sådär 23 år så det var en konstig känsla sa han.

  Han hade även några delar kvar i sitt garage som jag fick men han hade inte några bra kort på bilen när han körde med den.

  På träffen såg jag en mycket fin Saab 95 -61 tog några kort på den som jag lägger med har. Det är klart att man tittar lite extar när man ser en gammal Saab på en träff men att få se en kortnos 95 är inte vanligt.

  På träffen kom jag på ett problem med att ha en trimmad tvåtaktare. Man måste var där tidit så man inte fasnar i någon kö för det gillar inte bilen och dess ägare kopplingen är för hård att bara så stilla med och motor går inte som den skall. skall nog montera i en orginal motor igen så bilen blir mer kör bar nä det är roligare med den trimmade motor få bara hitta vägar som inte är igen korkade av en massa jänkarjärn .

  #96655

  kalle .p
  Deltagare

  En bild till.

  Är det någon som vet något om denna bil? var i ett mycket bra skick.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng