Svar till: Saabklubben har ett nytt forum

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Saabklubben har ett nytt forum Svar till: Saabklubben har ett nytt forum

#225018
Jonathan
Deltagare

vinkelfyra med kors, det är ett svenskt forum som baseras på en internationell (engelsk) teknisk lösning. Precis som föregående forum. Alla funktioner i detta forum är dock inte översatta till svenska, men det är något som vi kommer att arbeta med här framöver.

BBCodes är en typ av formatteringsregler för vårt forum. Denna formattering användes i föregående forum också. Om du klickar på ikonerna ovanför rutan där du skriver ett inlägg så får du fram dessa olika koder (BBCodes).

HTML-taggar behöver du egentligen inte bry dig om. Det är som BBCodes, fast lite svårare.

Attachments är bilagor, dvs bilder man laddar upp och bifogar till sina inlägg. En bilaga får inte vara större än 1 MB och man väljer bilaga (bild) att ladda upp från sin dator via knappen ”Select file”.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng