Svar till: Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter

Forum Övrigt Projekt / Min bil Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter Svar till: Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter

#374254
antonn
Deltagare

Nu har jag bes och ställt på min A50, blev ombes pga glapp spindelled samt avgasupphängningen som jag fixat provisoriskt en timme innan med hjälp av en bit nylontråd i brist på avgasgummin.. Skämmes!
Jag har redan nya delar till de främre länkarmarna som jag hade tänkt bytt förra sommaren, det blev dock aldrig av men nu fick jag ju en anledning att ta tag i det 🙂

Bruks 900an är avställd och i helgen ska jag återställa den till original motorsetup med bensin som drivmedel, samt att jag ska fixa centrallåset och meka dit en ny låssats. Sen åker den ut till försäljning. Vad kan man begära för en sån? Den har gått strax över 19000 mil och ser hygglig ut men det finns ju någon blemma på den då den trots allt är 23 år gammal. Avställd men besiktad till feb 2016? 6000kr borde man väl få?

Blir kanske lite bilder i helgen om jag kommer ihåg att ta några.. 😛

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng