Svar till: Motorstopp och startproblem

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Motorstopp och startproblem Svar till: Motorstopp och startproblem

#374439

Nedslitna brytarkontakter kan ge vansinnesframdrivande symptom, t.ex. att motorn går hur fint som helst tills prylarna fått upp värmen, sedan börjar det rycka eller t.o.m. lägger av. Startar snällt igen när den kallnat lite. Tändspole och kondensator kan förstås bråka de också. Sedan var det väl någon för en tid sedan här i forumet vars bränslepump havererat i returfjädern. Den bilen gick en liten stund, lade av och funkade igen efter en stunds väntan.

Min volvovalp var helt hopplös en tid. -Startade snällt, gick någon halvmil hur fint som helst, började sedan rycka som om bensinen höll på att ta slut och stannade till sist. Helt hopplös att starta tills jag väntat en stund, sedan gick den någon kilometer till, fint på tomgång men stånkigt när jag drog på. Höll på att bli helt galen. Det genomskinliga bränslefiltret visade att det var bensinen som sinade så jag bytte bensinpump. -Samma symptom… Visade sig vara en liten sten (!) som följt med genom hela bränsleledningen och fastnad i en skarvkoppling precis innan bensinpumpen. Strypningen var precis så att flottörhuset sakta dränerades vid landsvägsfart och eftersom det då är bra snurr på motorn sög den bränsle tills nivån var väldigt låg.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng