Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#375046
saabcustom
Deltagare

Inte ute på vägen ännu trots att sommaren börjat. Så kan det bli ibland. Men, kederlist till innerpanelerna inköpt och dörrarna har fått sig en listig kant.

Liten enkel detalj som lyfter utseendet rätt mycket.

Det sedan väldigt länge trilskande centrallåset har fixats. Det var en typiskt tråkig orsak, en sån man inte letar efter eller ens tänker på. Symptomen var att det funkade alldeles utmärkt sålänge dörrarna var öppna men om man stängde dörrarna funkade det inte att låsa. Felet var att…. låsknappen på insidan, (modellen som sitter nere i framkant på dörren) kom i kläm med dörrlisten (från Volvo 240) och kunde då alltså inte röra sig, således gick det inte att låsa hur gärna låsmotorer och husse än ville…. Återigen en alldeles för enkel och tråkig orsak. En sån som inte ens ingår i felanalysen… Man borde lära sig nångång, tycker man.

I övrigt i väntan på soligt väder fortsätter inredningsarbetet. / Kenth

Bilagor:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng