Svar till: Renovering av min gamla Turbo 99’a

Forum Övrigt Projekt / Min bil Renovering av min gamla Turbo 99’a Svar till: Renovering av min gamla Turbo 99’a

#376423
gv8
Deltagare

En liten uppdatering av mitt projekt som fått vila pga service på två motorcyklar och V4’an. På V4’an blev det urtagning av motor o låda med sidskifte av drivaxlar, kontroll av balansaxel och drev, byte fläktlager och vattenpump. Byte av allt i framvagn inklusive hjulinställning.

På turbon har jag nu börjat följa 97sonett’s råd att vika upp kanten och rostskydda. Jag har börjat med detta på högerdörren. Har skurit loss innerplåten längst ner på dörren för att komma åt rosten i dörrens bakkant och underkant. För att inte dörren ska tappa formen så gör jag klart och återmonterar den här biten för att sedan göra likadant i framkanten. Jag kommer att använda skruv o mutter med samma dim som kapskivan för att fixera plåten vid svetsningen så att formen på dörren inte ändras.

0010

0020

0025

0030

0040

0090
Avslutas med en liten provmontering.

0110

Bilagor:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng