Svar till: 900i -88 (mormors bil) fix och smårenovering

Forum Övrigt Projekt / Min bil 900i -88 (mormors bil) fix och smårenovering Svar till: 900i -88 (mormors bil) fix och smårenovering

#377266
oskarforsberg
Deltagare

Nu har jag rivit ner hela instrumentpanelen och knäpanelen, dels därför att jag ville komma åt lite grejer och dels därför att jag var nyfiken. Har bytt lite lampor, hittat en ny funktion (hade ingen aning om att jag kunde dimma instrumentpanelsbelysningen innan Reine sa det).

Har försökt med lite olika metoder att få bort höjdrodersfunktionen på ratten, då just denna 900i 8v inte har höjdroder så är det onödigt att ratten går att dra emot kroppen. Efter att ha testat några gamla tips var det som fungerade bäst att borra ett litet hål i rattstången och sen skruva in en liten skruv där som låser fast den inre och yttre rattstången mot varandra. Jag har också monterat ny blinkersspak med tillhörande farthållare. Detta efter hjälp av Regin. Det verkar fungera som det skall!

Har bara problem att hitta de minsta lamporna för askkopp och några smålampor i instrumenteringen, någon som vet något om detta?

Har åtgärdat ett skramlande avgasrör, och imorgon är första dagen av min semester! Så i veckan kanske det faktiskt händer något på riktigt!

99 -77 luftfjädring och förgasare
900i 8v -88 finbil
9000 2.0t -98 trimmad bruksbil

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng