Svar till: Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter

Forum Övrigt Projekt / Min bil Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter Svar till: Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter

#378240
antonn
Deltagare

har du kollat kabeln hela vägen till varvräknaren? kan ju vara nått brott eller skit nånstans.
tycker det går skitfort för dig :) tog mig bara ett år att bygga T5 och sen 3 år roslagning samt 2 år till motor och chassi samt avgas. och avgaset måste göras om (för 6te gången)

Jadå, multimeterns ena sladd på den blåa kabeln på 3-PINskontakten och sen den andra sladden så får jag utslag lite hejvilt på kontakterna i mätarhuset, de flesta ger motstånd på 6-700 i multimetern men en kabel där ger 0 så det är direkt signal, den är dock inte blå utan jag TROR att den är vit/gul. Kan ju vara jord fel, har testat en annan box med ett annat program och det hjälpte ej!
Har lagt upp en tråd på STCS-forumet, någon där kanske kan hjälpa mig, annars blir det att ta ner panelen helt.. jippie… kan ju montera en sprickfri efteråt så känns det i alla fall lite värt.

Det går nog i ganska bra tempo med tanke på att jag inte har så stor erfarenhet av att skruva men jag vet att jag hade kunnat jobba snabbare om jag inte varit så lat och det inte varit så många motgångar!
Du har gjort ett riktigt hästjobb med din bil och det ska du vara stolt över, den bilen hade nog inte varit så fin som den är idag om den kommit till någon annan ägare! 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng