Svar till: Precis köpt gubbil – Allmänna (…och inte särskilt allmänna) frågetecken

Forum Modellspecifika forum OG900 Precis köpt gubbil – Allmänna (…och inte särskilt allmänna) frågetecken Svar till: Precis köpt gubbil – Allmänna (…och inte särskilt allmänna) frågetecken

#378821
Anders Forsberg
Deltagare

Åssåvadedethärme… Taket. Hur i hela j-vla h-lvete är det tänkt att man ska få ut detta på en 900i sedan? Har givetvis läst guiden här, men den är för en 99:a, och även om det känns som om allting är snarlikt så får jag inte rätt på det! Har plockat förarstolen, som det står i guiden, men trots detta så är jag i alla fall 20cm fel.

Ta pass stolen samt vxl-spaken med – då <em class=”d4pbbc-italic”>trillar det nästan ut ur bilen av sig själv 😛

Nöjde mig med att ta ut även stol nummer två, växelspaken ställde inte till med särskilt mycket besvär.
Taket fick dock någon liten ”känga” på väg ut – första gången, då passagerarstolen var på plats. Misstänker att man behöver förstärka detta med glasfiber eller liknande för att få det att se riktigt bra ut.
Har dock ställt frågan till en tidigare återförsäljare om det går att få tag i ett helt nytt tak.
Eftersom jag inte direkt tror att det kommer att gå att få tag i så började jag gnugga skumgummirester från nuvarande tak. Smått meditativt, det där! 😉
Hade dock ingen lämplig borste hemma, utan drog latexhandskar på händerna och gnuggade med fingrarna. Funkade fint, men jag är ett par blåsor rikare!

Bilagor:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng