Svar till: Saab 96 1964 "Logfyndet"

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 1964 "Logfyndet" Svar till: Saab 96 1964 "Logfyndet"

#379339
Dicst
Deltagare

Christian har inget annat val än att låta mig bestämma över hans liv just nu, över 60% av bilens vitala delar kommer från mina förråd…

Vi har skruvat varenda ledig minut i 1½ vecka, så det har kostat på vardagslivet för att få den här belöningen. Man blir ju lite nervös av hjullager och annat rörligt med fett och oljor i som har stått still i över 30 år, men när det väl snurrat igång gick bilen som en raket utan att trilskas. Riktigt rolig faktiskt! Och psykologiskt viktig milstolpe för själen.
Men bilen måste ha fått hemlängtan, för efter en mindre inkörning höll jag i princip stumt 110 på mätaren (ca 100 i verkligheten) uppför alla backarna från Filipstad upp mot Ludvika, Borlänge och Falun. Eller så beror det på bytet av chauffören (*host*).

Christian, du måste berätta lite om mötet med tanten och farbrorn.

/D

WP_20150904_14_13_34_Pro

Bilagor:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng