Svar till: Aero -84 pärlemor går illa, lmm? PROBLEMET LÖST!!!

Forum / Modellspecifika forum / OG900 / Aero -84 pärlemor går illa, lmm? PROBLEMET LÖST!!! / Svar till: Aero -84 pärlemor går illa, lmm? PROBLEMET LÖST!!!

    september 10, 2015 at 22:50 #379359

    Fanns inte hemma jag hämtar i morgon fredag.
    Idag hämtade jag en LMM från en skrot och testade. Bilen gick sämre med den än utan LMM. Jag tog ut och rengjorde den med crc rengöring mätte upp 750 ohm mellan stift 3 och 6 justerade ner det till 380 ohm och monterade på den och då! – hände ingenting heller.
    Satte tillbaka min gamla LMM. Funderar på APC:n. Tryckvakten kopplade jag förbi redan under den tidigare delen av nittiotalet.
    Hur vet man om det är fel på tryckgivaren?
    Magnetventilen är rengjord. Blåser jag i någon av de yttre anslutningspiporna går luften igenom till den andra. I den mittersta är det stopp. Detta har jag för mig är rätt.
    Vad återstår?
    Styrenheten för insprutningen, att insprutningsventilerna skulle vara dåliga trots rengöring, att båda lmm är dåliga, bränsletrycksregulatorn bråkar, läckage i bränslesystemet någonstans på vägen men det varken droppar eller luktar bensin, läckage inne i tanken men den är halvfull så då borde väl pumpen dra in genom en eventuell läcka då den själv står i bensinen, APC-tjafs på något vis.
    Har jag missat något?