Svar till: Aero -84 pärlemor går illa, lmm? PROBLEMET LÖST!!!

Forum Modellspecifika forum OG900 Aero -84 pärlemor går illa, lmm? PROBLEMET LÖST!!! Svar till: Aero -84 pärlemor går illa, lmm? PROBLEMET LÖST!!!

#379359
tuborg
Deltagare

Fanns inte hemma jag hämtar i morgon fredag.
Idag hämtade jag en LMM från en skrot och testade. Bilen gick sämre med den än utan LMM. Jag tog ut och rengjorde den med crc rengöring mätte upp 750 ohm mellan stift 3 och 6 justerade ner det till 380 ohm och monterade på den och då! – hände ingenting heller.
Satte tillbaka min gamla LMM. Funderar på APC:n. Tryckvakten kopplade jag förbi redan under den tidigare delen av nittiotalet.
Hur vet man om det är fel på tryckgivaren?
Magnetventilen är rengjord. Blåser jag i någon av de yttre anslutningspiporna går luften igenom till den andra. I den mittersta är det stopp. Detta har jag för mig är rätt.
Vad återstår?
Styrenheten för insprutningen, att insprutningsventilerna skulle vara dåliga trots rengöring, att båda lmm är dåliga, bränsletrycksregulatorn bråkar, läckage i bränslesystemet någonstans på vägen men det varken droppar eller luktar bensin, läckage inne i tanken men den är halvfull så då borde väl pumpen dra in genom en eventuell läcka då den själv står i bensinen, APC-tjafs på något vis.
Har jag missat något?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng