Svar till: Glömt lösenord-funktionen (tillfälligt) ur funktion

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Glömt lösenord-funktionen (tillfälligt) ur funktion Svar till: Glömt lösenord-funktionen (tillfälligt) ur funktion

#379706
Jonathan
Deltagare

Så där då. Nu är inloggningen på vår hemsida och forum fixad. Det är även möjligt att återfå sitt lösenord nu (eller att sätta ett nytt lösenord), vilket då inte fungerade tidigare.

Skillnaden här nu, det är att vi använder WordPress standardfunktion/sida för inloggningen. Dvs https://saabklubben.se/wp-login.php. Den är minimalt anpassad (med vår logotyp). Detta för att minimera risken för liknande fel här framöver.

Jag har även uppdaterat alla länkar till inloggningssidan och lagt in ett litet inloggningsformulär i högermenyn på samtliga sidor (på hemsidan, inte i forumet). Förhoppningsvis att det även kan underlätta för er.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng