Svar till: Att köra eller inte köra?

Forum Modellspecifika forum OG9-5 Att köra eller inte köra? Svar till: Att köra eller inte köra?

#443364
Christian.S
Deltagare

Rätt lustigt detta! Sitter i nästan precis samma sits själv nu faktiskt så jag har liknande tankar själv, för jag har nyss köpt en 9-5 Aero -00 Svart sedan automat med 9800mil på mätaren. Men min har levt sitt liv i Stockholmsområdet så den har tyvärr lite parkeringsskador mm.
Men jag har kommit fram till att använda bilen, dels pga av att skicket inte är perfekt och dels pga att den är till för att njutas utav. Jag har för avsikt att förbättra, skydda och vårda så gott jag kan. Att en bil slits och åldras utan att den rullar vet vi ju också, samt att en bil inte mår jätte bra av att bara stå heller.

Att bara använda den på sommaren är ett bra alternativ då man slipper den säsongen som tar värst på bilen, men då ställer det högre krav på bilägaren. Såsom att ha möjlighet att ha en bil stående bra på vintern med allt som de innebär.

Har tänker du, har du kommit fram till något annat själv?:)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng