Svar till: Passar baklyktorna tidiga och sena med varandra Saab 96?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Passar baklyktorna tidiga och sena med varandra Saab 96? Svar till: Passar baklyktorna tidiga och sena med varandra Saab 96?

#445615
kjellake
Deltagare

Man kan som redan nämnts ta hela baklampan med armaturen, men då måste man lösa inkopplingen av glödlamporna eftersom det bara är två lampor i den gamla armaturen, alltså gemensam glödtråd för blinkers och bromsljus. Även om du inte tycker det elektriska är något bekymmer så krävs det ju i alla fall en hel del jobb och kabeldragning för att lösa det här. På modellerna med gemensam glödtråd (helröda glas) för broms/blinkers sköttes det här av blinkersspaken som släckte den sidas bromsljus där man blinkade. Det här går förstås att lösa med relän istället men som sagt en hel del jobb blir det. 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng