Svar till: batteri blir varmt under korning. check endien tänds

Forum Modellspecifika forum OG9-5 batteri blir varmt under korning. check endien tänds Svar till: batteri blir varmt under korning. check endien tänds

#448896

Hej tack för svar. Jag har bytt generator till en ny. Bytt batteri till ett nytt. Batteriet håller 12.2 volt med lyset på med motor avstängt.
Generatorn laddar 13.9 volt. Det verkar som att med denna sommar så får batteriet värme ftpn kylaren och övre kylarslangen och så sitter plastlocket på. Tar jag av locket på batteriet så är det över 40 grader varmt. Får batteriet vila till dagen efter så är det ungefär halvlladdat. Sätter jag i ett batteri som är fulladdat och kör 5 mil och behöver starta en tre gånger så tänds check endien batteriet är väldigt varmt. När jag kommer hem byter jag batteri till ett fulladdat och kör korta sträckor då funkar allt batteriet är ej varmt.
Ja tror Saaben är bygd för kallare klimat ön vad vi hade i simmar
Tack för svar..
Leffe.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng