Svar till: Nyförvärv SAAB 900 Turbo 16V -88

Forum Övrigt Projekt / Min bil Nyförvärv SAAB 900 Turbo 16V -88 Svar till: Nyförvärv SAAB 900 Turbo 16V -88

#449347
SAAB älskare.
Deltagare

Det är ju i slutänden till mig själv jag renoverar som du nämner Turbocab! Köpte insprutaren med tanken att ta delarna först. Men det är svårt val att behöva välja om jag ska ta delar från en så fin bil därav frågan. Jag skulle spara enormt mycket pengar på plåt, rost och lackeringskostnad genom bytet det är det ända som talar för att ta delarna.

Många SAAB fantaster sitter på reservdelar, det gör dom oftast med syftet att det kommer komma till användning i framtiden och därav så säljer dom inte sina reservdelar så lätt. Eller är det en förutfattad mening jag har?

Frågan jag ställde till SAAB-klubbens Facebook anhängare är enade om att låta bilen vara intakt förstås. Jag har inte bråttom att ta något beslut så jag ska fundera länge innan jag beslutar bilens öde. Jag är inne i period där jag just nu köper in bilar och reservdelardelar så att man har alla delar innan man sätter igång med renoveringarna av Turbobilarna. Att sälja insprutaren kommer jag inte göra i första tagen med andra ord.

Tack för era kloka och konkreta ord Turbocab och Andreas Hermansson, mycket uppskattad 😉

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng