Svar till: Tändningsnyckel

Forum Modellspecifika forum NG900/OG9-3 Tändningsnyckel Svar till: Tändningsnyckel

#451310
M.Broberg
Deltagare

tänk på att det kostar summan för transponder och nyckel PLUS kostnaden att programmera in den i bilen.

det behövs en ny transponder, en ”ren” för att programmera till bilen. det går inte ta en begagnad tyvärr.

för att programmera in nyckel krävs Tech2 såvitt jag vet. inget typ en Mekonomen verkstad med standard universal grejer kan fixa.

Det finns ett gäng personer runt om i landet som har tech2 och kan hjälpa.

viktigt att veta är tt du måste ha 1 nyckel för att programmera in en ny. Så har du bara 1 transponder och tappar den kan du lika gärna skrota bilen för det blir dyrt att fixa.

krävs en TWICE (styrenhet till låssystemet) + minst en nyckel/transponder som är gift med den. Twice måste vara urgift (går inte bara ta en på självplocken eller så) och sen måste den giftas in. Allt giftande hit och dit sker med tech2.

Så det kanske låter dyrt med 1500. eller vad det blir med ingiftning (kolla hos lokala saab ) men om du tappar den andra så är det bra mycket dyrare.

2 nycklar billig försäkring. dessutom går det planera in kostnaden för ny nyckel, om du tappar den gamla står du utan bil och med en saftig oförutsedd utgift.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng