Svar till: OG 900 Mcy "Miss English"

Forum Övrigt Projekt / Min bil OG 900 Mcy "Miss English" Svar till: OG 900 Mcy "Miss English"

#454831
jonathan p
Deltagare

Kul att du uppmärksammade henne i Trollhättan. Det var ett sätt för mig att njuta och känna på bilen, trots det dåvarande skicket som lämnade mycket att önska så var det bra för henne att komma ut och röra sig efter ca 10 års garageförvaring.

Med Jaspers hjälp och hans sinne för detaljer och kombinationer blir det en lite annorlunda och personlig Monte Carlo. Nu återstår snart ”bara” utsidan som ska få lite ny plåt på ett par ställen och en hellack för att inte skämma ut det skick som vi nu landar på under huven och under bilen.

Bilen ägdes av en sadelmakare på östkusten i England, det är många timmar nedlagt på den där inredningen och som du noterat inte heller följer originalspec utan även här lite personlig toutch 😊

Nog ska du inte skämmas för din, var två gula till på träffen, ena var väl reklambilen MXY199, den andra var din? Båda såg ut att vara i oförskämt bra skick!

Förövrigt vi aktar oss här att göra det för överrenoverat, även om man nog får inse att man får putsa lite i hjulhusen någon gång per säsong 😉

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng