Svar till: SAAB 900 GT Aero 1993

Forum Sälj/Köp Bilar, köpes SAAB 900 GT Aero 1993 Svar till: SAAB 900 GT Aero 1993

#455586
turbocab
Deltagare

Din bästa chans för en sån här är nog på ”Mobile.de” där det dyker upp ibland. Modellen ”GT” eller ”Last Edt” såldes aldrig i Sverige, så din chans hitta en här i landet är mkt liten, eller obefintlig. Det finns tex bara 4x Saab 900 Aero 1993 i landet. Några sk ”Ruby Edition” fanns det ju också, kallas också populärt för ”GT” men där pratar vi två eller kanske tre bilar kvar i landet bara….. Tror det såldes 8x såna nya här med ratten på vänster sida, flera har gått på Export sen länge. Jag ägde själv en av de sista 4 1993 Aerona ett tag, en svart men den sitter i händerna på en samlare i Skåne idag dit jag sålde den. Mkt läckra bilar, tyvärr har ju priserna helt åkt iväg för dessa vagnar idag men när jag höll på var det lösbart någotsånär fortfarande. Idag är marknadspriserna i Europa på Aero/GT av sista årsmodellerna från SEK150.000 och upppåt, för riktigt fina bilar så begärs det 200k och uppåt…. Jag såg nyligen en annons nånstans om en Svart GT till salu hos en Hollänsk samlare, men kommer inte ihåg var. Han äger även den bilen som stog på Frankfurt mässan och alltså är den som du har i din bilaga i detta forumets inlägg. Den är ju ball, men inte till salu….Men han hade alltså en till tror jag, undrar om det var på Tyska forumet den valsade förbi? Mkt internet närvaro krävs för att hitta en sån här bil, folk som har dom vet vad dom har så att säga…. Det här är bilar som är mkt ovanligare än Porsche 911 Turbo samtliga årsmodeller, mm.

Holland skulle jag säga, kan du hitta en, men ta fram plånkan som sagt! Hoppas du hittar en, det är kul vagnar! Köp en ”färdig” om du hittar jämfört med en som behöver renoveras. Stolar mm är alla saker som är i princip 100% omöjliga att lösa idag.

/Martin, aka Turbocab.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng