Svar till: 96:a -79 som är tänkt att vara en bruksveteranbil.

Forum Övrigt Projekt / Min bil 96:a -79 som är tänkt att vara en bruksveteranbil. Svar till: 96:a -79 som är tänkt att vara en bruksveteranbil.

#462234
Janne Hagnell
Moderator

Ja då var Skalman besiktigad för 2 år till 🙂 Betyget ”Med utmärkt beröm godkänd” Han kommenterade bromsprovet med ett ”kanonbra”
CO halten som jag inte kan kolla var LÅG— ca 0,5 så det kan ju kanske förklara en del av tomgångsproblemen skulle jag tro.
Nu blir det ytterligare lite åka innan den får komma in i garaget för ompyssling i vinter. I samma veva kommer vinterbilen ut, min 99:a som ju är ett helt år nyare men så himlamassamycket modernare. Det ger lite perspektiv på det hela 🙂

Grattis!👏🏻
Ja, V4:orna var ju gamla redan när de var nya, om man säger så. Det är något som jag gillar mest med dem, att de känns äldre än de är men samtidigt är uppgraderade så de funkar i modern trafik – hyfsat, i alla fall. 💪🏻

96 V4 1975 ”Bollen”
96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

1 användare tackade författaren för det här inlägget.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng