Svar till: OG 900 Mcy "Miss English"

Forum Övrigt Projekt / Min bil OG 900 Mcy "Miss English" Svar till: OG 900 Mcy "Miss English"

#463546
jonathan p
Deltagare

Inte lika snabb på updatés som många andra här, men nu finns det iaf anledning att uppdatera oss i var vi står! Jag är nu klar med det rätt tidskrävande jobbet att fixa de 3 rostfläckarna kring nederdelen på rutramen. Det gick ändå bra: 1. listen var i gott skick så ingen risk att sabba den. 2. Rosten var ej genomgående utan med en rejäl putsning så var man på ren plåt. 3. Lack- och slipjobbet var ju det tidskrävande som vanligt men efter 2 lager svart och 3 lager klarlack är åtminstone jag nöjd med resultatet.

2A6E2980-440A-4364-B02D-01123D919662

Nu följer byte av den välkända värmekranen, den har tenderat att ej ge full värme och det är ju försmädligt när just og900 har så fantastisk värme. Skall även fixa några nya lampor till instrumentbelysningen och därefter följer det roliga momentet att montera instrumentpanel igen 😄

Några av er kanske inte fick se slutresultatet i motorrummet och då tänker jag framförallt på det sista, kåpan! Här har jag och Plankan komponerat en som vi tycker trevlig finish. Den bygger på krymplack, snyggt framhävda konturer och en tändstiftskåpa från en ng900 med tändkablar. Den kåpan är dock modifierad för att kunna passa men det snygga är att den bygger längre ut mot slutet av kåpan så att de fula detaljerna vid kabelgenomföringarna i fronten helt döljs, svårt att se även för de mer invigda og900 nördarna.

Fortsättning följer så sakteliga 🙂

Bilagor:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng